Boka massage

* Helkroppsmassage 400:-. 350:- vid återkommande massage. Boka tid här...

* Halvkroppsmassage (rygg och nacke inkl. hårbotten massage).
350:-. 300:- vid återkommande massage. Boka tid här...

Portafolie.

Massören har jobbat i tre år med klassisk massage och är även reikimaster och kombinerar dessa två tekniker i sin behandling. Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade moderna människan behöver! Om man på ett tidigt stadium och på ett kontinuerligt sätt använder sig av massage har den god effekt på besvär som vanligen benämns ”musarm”, ”datornacke”, huvudvärk och inflammationer.

Behandlingarna är både förebyggande och behandlande. Massagen är användbar för alla. Friska personer förebygger problem och de med befintliga besvär får hjälp.

Massage är den bästa behandlingen för att lösa upp muskelspänningar, därigenom minskar arbetsskador. Dessutom har det visat sig att massage minskar sjukfrånvaron och ökar trivseln och kreaktiviteten på arbetsplatsen. Massage är även dokumenterat lugnande, eftersom den sänker stresshormonerna i kroppen. Behandlingarna är individuellt anpassade till varje persons specifika behov och önskemål.

Allt fler anställda arbetar sittande vid datorer och stressen har på många håll ökat markant de sista åren. Även unga människor blir sjukskrivna på grund av stress och arbetsrelaterad värk. Företagsmassage syftar till att på ett tidigt stadium upptäcka och motverka dessa problem, och på så sätt jobba förebyggande.

Varför massage?
En massage kan vara väldigt skön, behaglig och avslappnande (halvkropp tar ca 25 minuter och helkropp ca 50), men också väldigt specifik och inriktad på att behandla specifika problem. Faktum är att de vanligaste orsakerna till värk är muskelrelaterade och dessa går bra att diagnostisera och behandla med massageterapeustiska metoder.
Regelbunden massage är effektiv mot ryggvärk, nack- och axelbesvär och kan ofta vara nyckeln till att behandla huvudvärk, musarmsbesvär och ichias. Även om man inte har tidigare besvär så är massage förebyggande och den bidrar till ett allmänt välmående.

Massören jobbar med två olika helande örtmassageoljor med riktiga örter. Den ena användes i uppiggande syfte och har en djupverkande effekt på muskler och senor. Den andra örtoljan har en mera avslappnade och rogivande verkan. En massage tar ca. 45-60 min. Vi väljer tillsammans vilken massageolja som passar dig bäst. Massagen har en verkan både på kroppsliga och emotionella faktorer, såsom ökat lymfflöde och ökad blodcirkulation (smärtor och trötthet beror ofta på en lokal blodbrist som motverkas av massagen) och sammanväxningar och knutor i musklerna motverkas. Även hormonutsöndringen påverkas.
Massage används vid t.ex. muskelspänningar, träningsvärk, stel nacke vid stillasittande arbete, svullnader orsakade av dålig Lymfcirkulation, muskelknutor och som allmänt avslappnande och uppmjukande behandling. Massage bör däremot inte ges vid tillstånd som feber och infektioner, elakartade tumörer, åderbråck eller blodpropp, bakteriella inflammationer eller hudåkommor. Massagen utförs ej naken, underkläderna behålls på. Boka tid här...