ALLMÄNT OM TRÄNINGEN

Den stilen som vi undervisar i, den lämpar sig väl för både kvinnor och män såväl till barn.

Läs min "martial art portafolie"

Vi använder mera teknik än styrka. Vi kör även lite "freestyle fighting/crossover" förutom traditionell träning, vilket inkluderar att vi använder tekniker från andra arter, tex. brottning,   kickboxning, ninjutsi, hapkido, närstridtekniker från armén osv, i vårt självförsvarsystem.
Huvudträningen ligger på jujitsu träning och fitness träning inspirerad av bl.a. Boxercise.
Det innebär att vi tränar på fasthållning, marktekniker, lås, kast, svep, både höga- och låga sparkar, slag och stötar med knän, armbågar, skallar och  händerna, nedtagningar. Försvar mot kniv, pistol, greppsprängningar etc. Vi tränar även på en del avancerade tekniker som ex. läsning av kroppsspåk, psykiskt självförsvar och en del annan mental träning som stärker psyket och som kan leda till extraordinära förmågor.
Kom i form med oss och lär dig dessutom något Du kan ha nytta av!
Vi arrangerar även seminarium till gym, skolor m.m.

Patrik som håller undervisningen har ett förflutet med över 10 års träning i olika stilar, i huvudsak Jujitsu. Patrik har även tidigare haft en klubb i egen regi i Karlshamn. Vi tillämpar inga bältesgraderingar eller speciella dräkter. Du bör ta med dig oömma kläder, gymnastikskor eller barfota, ett öppet sinne och glatt humör :-)
Undervisningen sker bara för grupper efter bokning. För ordinare träning hänsvisas du till din lokala klubb.

Du kan hämta ett gratis kompendium här i självförsvarstekniker.