* Reikihealing, är Reikimaster. Ger både healing via distans och direkt i kontakt med klienten. Detta är en djupgående och stark healingform.
350:- för ca. 45-60 min. 300:- vid återkommande healing. Boka din tid här...

Genom reiki, eller reikihealing, kan du återställa energibalansen i kroppen, förebygga sjukdomar och skapa harmoni i själen.
En reikibehandling är en fridfull upplevelse. Du får lägga dig på en behandlingsbänk och slappna av. Jag som behandlar placerar mina händer på din kropp enligt ett visst mönster från huvudet ner till fötterna. Jag håller sina händer i varje position under några minuter. Du kan känna reaktioner i kroppen i form av en pirrande känsla, värme eller kyla. Detsamma kan den som behandlar känna i sina händer.
Ordet reiki är japanska och betyder universell livsenergi eller livskraft. behandlingsmetoden härstammar från flertusenåriga källor, men åter upptäcktes vid mitten av 1800-talet av japanen Mikao Usui, en kristen munk och lärare i Kyoto. Mikao Usui utforskade grunderna för det kristna helandet och studerade också gamla buddhistiska skrifter. Efter att ha fastat och mediterat på ett berg under tre veckor fick han uppenbarelser och insikt i hur han skulle verka för att hela med människor.

Läs mer om healing här...